Laden Evenementen

Deze retraiteweek begeven we ons precies op dat spanningsveld waar het leven plaatsvindt; tussen inspanning en ontspanning, tussen actie en verstilling. Deze week gaat over het vinden van veerkracht en rust tussen Yin en Yang.

We spelen met intensieve Yang Vinyasa yoga afgewisseld met verstilde Yin, ademen en meditatie. Ingvild daagt je in haar lessen graag fysiek uit maar brengt je tegelijk voorbij de bewegingen. Dichter bij jezelf. Open voor alles wat er nog te ontdekken is.

Wanneer: 5 – 12 september 2020 (week)

Waar: L’Huis Préau, Bourgogne, Frankrijk

Wat: all-inclusive vakantie week met 8/10 yoga lessen en 8/10 open lessen of andere programma onderdelen

Voor wie: alle niveaus, alle leeftijden. Er is geen ervaring nodig.

Verblijf: logies met volpension met vegetarische keuken

Kamers: 1, 2 en 3 persoonskamer (met gedeeld sanitair), 1 en 2 persoonskamer met privé badkamer), 1, 2 en 4 persoons hoteltenten en camping

Tarieven: vanaf € 640 kamer/€ 530 eigen tent. Zie tarieven/aanmelden in menubalk programma.

Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen en relaxen op het landgoed

Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching. Zie de rubriek “Over Ons/Behandelaars” in de bovenste menubalk van de website.

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma’s met verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festivalachtig karakter. Het vakantie motto is: “alles mag, niets moet!”

Meer info en Boekingen:
https://bit.ly/3iDU90U