Sinds kort hebben we er een nieuw lunchrestaurantje in het hartje van Monnickendam bij. Biologisch en zelf gemaakt eten, met uitzicht… Eigenaresse Piera Leonardi bouwde haar woonkeuken om. Elk weekend staat ze zelf in de keuken en in het restaurant om je super lekker eten en goede koffie te serveren. Omdat Piera yogalessen volgt bij YogaWays nodigde ik haar uit een gastblogje te schrijven. En ze heeft gelijk ook een leuke aanbieding voor alle YogaWays Yogis:


“Let food be thy medicine, thy medicine shall be thy food” – Hippocrates

DaPiera2

Puur genieten van de lekkerste, verse producten in een huiselijke sfeer. Dat wil iedereen toch? Dat is dan ook wat je bij Da Piera krijgt. Of je nu glutenvrij, zuivelvrij of vegetarisch wilt eten, of gewoon een cappuccino wilt drinken met verse melk. De koffie is van Bocca, biologisch en fairtrade.

Mijn Siciliaanse achtergrond en liefde voor het land proef je in mijn familierecepten, zoals het runderstoofpotje met tomaten die ik altijd met mijn vader maakte.  Ik kook alleen met biologische producten, zonder toevoegingen (e-nummers) en zoveel mogelijk seizoensgebonden. Bij mij kun je ook terecht voor verse groenten/fruit juices of fruitsmoothies.

Eigenlijk was het onze eigen liefde voor lekkere dingen koken die ertoe leidde dat we Da Piera zijn gestart. We genieten er ten volste van als we andere mensen zien smullen van de gerechten die we bereiden. We realiseerden ons dat we een prachtige locatie hebben met een fantastisch uitzicht op de haven in Monnickendam. Dus ik nodig jullie graag uit om bij mij thuis aan te schuiven.

In onze visie is voeding het beste medicijn. En het fijne? Het is nog lekker ook! Het lijkt me daarom leuk om speciaal voor de leden van Yogaways een kruidenthee aan te bieden voor 1 euro.
Aanbieding is geldig t/m 5 juli

Hopelijk tot snel bij Da Piera

– Piera –

Openingstijden:
Vr & Za 09:30 – 17:00 uur
Zo 10:00 – 16:00 uur

Adres:
Haven 9, Monnickendam

Meer informatie:
www.dapiera.nl