Ingvild: “Ik ben deze Lock Down periode begonnen met 2 dagen van Sap Vasten. Om mijn immuunsysteem en lichaam een boost te geven, maar ook om mijn mentale veerkracht een extra zetje te geven.
Ik maak al meer dan 8 jaar dagelijks Smoothies en Slow Juices. En heb meer dan 100 recepten ontwikkeld.

Alle juices die ik die 2 dagen van mijn sap vasten maakte heb ik actief in mijn dagverslagen op Instagram en op Facebook gedeeld. Maar wegens grote interesse heb ik inmiddels een lijst met e-mail adressen van mensen die graag een overzicht willen ontvangen. ( het begon als een klein project maar is nu dus een beetje uit de hand gelopen hahaha) En als je niet wil vasten heb je toch 6 heerlijke sap recepten. Smoothies en Slow Juices zijn tegek als toevoeging aan je dagelijkse dieet.

Heb jij ook interesse in deze recepten en tips? Stuur me dan een berichtje, dan zorg ik dat je op de mail lijst komt om ze te ontvangen. Mail naar contact@ingvildmolenaar.nl (of via YogaWays)”