Met aandacht kan je de kwaliteit van leven vergroten.
– Danielle –

In februari start YogaWays docente Danielle een nieuwe editie van haar 8 weekse Mindfulness training. Heb je interesse om mee te doen? Er is nog plek.

De Training
Tijdens ons leven leren we om snel beslissingen te nemen en situaties te herkennen. Daardoor hoeven we niet steeds opnieuw na te denken over de volgende stap. Op die manier creëren we gedrags- en reactiepatronen. Super handig, maar wanneer deze patronen gewoontes worden hebben we ze vaak niet meer door. Ook niet meer als ze al lang niet meer nuttig zijn. Ze kunnen je zelfs in de weg gaan staan  om fris en met creativiteit het leven te leven dat je wilt.

In de 8-weekse mindfulness training leer je technieken om bewuste keuzes te maken. Hierdoor ga je beter voor jezelf zorgen. Ontspannen is niet het doel van de training maar wel een heel fijn gevolg. Na de training heb je vaak meer grip op je leven, slaap je beter en kun je je beter concentreren.

Erkend bij de VMBN
Danielle is aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness trainers (VMBN) als categorie 1 lid. De effecten van mindfulness zijn wetenschappelijk aangetoond. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden deze training. Controleer jouw verzekering op www.zorgwijzer.nl

Wanneer?
Op maandagen van 14:00 – 16:00 uur
?? 19, 26 februari,
?? 5, 12, 19, 26, maart
?? 2, 9 april 

Wil je meer weten over deze Mindfulness training of wil je je aanmelden?
Neem dan contact op met Danielle:
info@danielle-de-boer.nl