Tijdens de zomervakantie gaan Ingvild en Remke op vakantie. En na de zomer gaat Danielle. Maar jouw lessen gaan gewoon door.
We hebben weer de fijnste docenten voor je gevraagd om lessen over te nemen in onze afwezigheid.

Hier is het overzicht van wie er wanneer vervangt.
NB: Alle andere data is gewoon je ouwe trouwe docent er!

ZOMER VAKANTIE INVAL DOCENTEN
vr 9 juli (Alleen de 2e les) – Tamar
di 13 juli – Remke
vr 16 juli – Sabine
Ma 19 juli – Danielle
Di 20 juli – Sabine
vr 23 juli – Tamar
Za 24 juli – Randi
Ma 26 juli – Danielle
za 31 juli – Ingvild
ma 2 aug – Ingvild
vr 6 aug – Remke
di 10 aug – Remke
vr 13 aug – Remke
di 17 aug – Remke
Do 9 sept – Ingvild
Wie zijn de docenten?
Remke, Danielle en Ingvild kennen jullie natuurlijk.
Randi Amesz
Een bekend gezicht, een geliefde yoga docente uit Monnickendam. Veel van jullie zullen haar nog kennen van de zondaglessen die ze een tijd lang heeft gegeven bij YogaWays. Randi heeft een hele fijne uitnodigende lesstijl waarbij je om zachte wijze door de houdingen word meegenomen en heerlijk tot rust kan komen.
Tamar Tieleman
Een nieuw gezicht! Tamar is ervaren Yin Yoga Docenten en op dit moment in opleiding tot Vinyasa yoga Docent bij YogaDreams waar Ingvild hoofddocent is. Ze komt uit Zaandam om hier les te geven. Tamar heeft een sprankelende persoonlijkheid die je terug vindt in haar lesstijl. Een authentieke docent, met oog en zorg voor iedereen in de les.
Sabine Blok
Is een zeer ervaren docente, zowel in Yin als in Flow en Vinyasa. Ze reist af uit Amsterdam om de lessen in Monnickendam over te nemen. Sabine heeft een aanstekelijk vrolijke vibe waarmee ze je pittig kan uitdagen om power te geven en waarmee ze je aan de hand neemt om naar binnen te keren.