Er staan twee Yogalessen klaar in de app van Fitnessclub. Een Vinyasa Yoga les van 45 minuten en een Mobility Flow les van 12 minuten.

Wat gebeurd er ongelofelijk veel op het ogenblik. De wereld zoals we die kennen ziet er even totaal anders uit en niemand weet precies hoelang het zal duren en hoe alles er straks uitziet. De tijden zijn spannend. Ik hoor regelmatig mensen die angstig zijn over hoe nu verder. Dat is heel begrijpelijk en menselijk. Laten we er zoveel mogelijk voor elkaar zijn, waar we kunnen. Als niet live, dan digitaal.

In deze roerige tijd gebeuren ook mooie dingen. Eén van die menselijke eigenschappen waar ik zo dol op ben is onze eindeloze creativiteit en ons vermogen om aan te passen en nieuwe wegen te zoeken. Persoonlijk ervaar ik dat op dit moment meer dan ooit. En ik hoop jij ook.

Waar mogelijk gaan wij vanuit YogaWays ons best doen om je nu, nu het zo hard nodig is, te ondersteunen.

Iedereen met een lesabonnement bij Fitnessclub Monnickendam kan bij deze app en dus bij deze lessen. Kijk in de app bij ‘Virtuele Groepslessen’ en daar vind je ze.
Er zijn ook ander soort training te vinden, dus genoeg inspiratie om niet stil te hoeven zitten.

We zijn bezich met meer lessen op te nemen. En mogelijk geef ik binnenkort een Live les die zal worden uitgezonden via de Facebook van Fitnessclub. Als dit door gaat stuur ik daar later meer informatie over