Het is weer die tijd van het jaar om terug te geven. Daarom nodigen we je uit om mee te doen met Yoga voor het goede doel bij YogaWays in Fitnessclub Monnickendam.

Op zaterdag 22 december kan iedereen meedoen met yogalessen waarvan de opbrengst volledig naar 3FM Serious Request gaat.

10:30 – 11:30 uur Kind & (groot)ouder Yoga door Angela de Rie
12:00 – 13:00 uur Gentle Flow Yoga door Ingvild Molenaar

RESERVEER JE PLEKJE DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR:
info@yogaways.nl

VOL = VOL

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus en elk level van ervaring.

*Naast de Yogales zal Fitnessclub Monnickendam op 22 december ook een Spinning Marathon hosten voor 3FM Serious request.*

MEEDOEN & DONEREN
Iedereen is welkom om mee te doen met deze les. Het enige wat we vragen is om voor aanvang van de les waaraan je deelneemt een donatie te doen in de donatie bus of online. Hoeveel je wil doneren bepaal je zelf.
Na afloop zullen de cash donaties worden geteld en worden ze gestort op Giro 661.

RESERVEER JE PLEKJE DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR:
info@yogaways.nl

VOL = VOL

3FM Serious Request
3FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van Het Nederlandse Rode Kruis.

BESCHERMING TEGEN NATUURGEWELD
Extreme hittegolven, orkanen, overstromingen… Het weer domineerde dit jaar vaak het nieuws. Mede door klimaatverandering krijgen steeds meer mensen te maken met dit soort zware natuurrampen. De effecten zijn desastreus: alleen al vorig jaar werden 90 miljoen mensen getroffen door natuurgeweld. 11.000 van hen overleefden dit niet of raakten vermist.

RAMP OP RAMP
Een natuurramp raakt iedereen, maar één groep in het bijzonder: de armen. Zij leven vaak in onveilige huizen of op gevaarlijke plekken en krijgen keer op keer de volle laag. Natuurgeweld komt in bepaalde gebieden vaak zo snel terug dat zij amper de tijd hebben om huizen weer op te bouwen of gewassen opnieuw in te zaaien. Deze kwetsbare groep heeft vaak ook niet het geld om hun huis te herstellen of de kennis om zichzelf beter te beschermen. Natuurrampen raken arme mensen niet alleen harder, maar het maakt hen ook nóg armer.

PRACTISCHE INFO
Ervaring op het gebied van yoga is niet vereist om mee te doen aan de les.
Er zijn yogamatten aanwezig.
Het is advies is om makkelijkzittende kleding te dragen en evt. een warm vest en dikke sokken mee te nemen voor tijdens de passievere onderdelen van de les.
Wanneer er sprake is van blessures is het raadzaam dit voor de les aan de docent te melden.

Vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen via info@yogaways.nl